Sökmotoroptimering

Mobilvänliga hemsidor

Hur kommer man högt upp på Google?

Det är precis vad alla företagare vill, att just deras hemsida ska hamna högt upp på Google. Många sökmotoroptimeringsföretag inom branschen lovar garanterade placeringar. Men är det verkligen så enkelt att bara kontakta ett sökmotoroptimeringsföretag och sedan hamnar man högt upp i Googles söklista?

Nej, tyvärr inte… Det mest ärliga svaret är att alla företag vill ligga högt upp i sökresultat på sökmotorerna och det innebär att många av de stora företagen med massor av kapital också hamnar högt upp i söklistan. En enkel ekvation!

Har du inte kapitalet att slåss med de stora företagen så kräver det kunskap om just din bransch, dina kunder, engagemang, eftertanke och planering för att ha en möjlighet att hamna åtminstone på Topp 10 i både Googles och andra sökmotor.

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera företagets hemsidans för att nå potentiella kunder. Därför är lösningen kunskap om just den branschen du befinner dig i för att skapa intressant innehåll för dina potentiella kunder.

Ingen kan vara bäst på alla branscher, det är därför vi har specialiserat oss på den branschen vi kan bäst. Byggbranschen, och därför bygger vi mest hemsidor till byggföretag.

Behöver du en mobilapassad hemsida till ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt företag.