Hemsida för hantverkare

Hemsida för hantverkare

Vi har specialiserat oss på hemsidor för hantverkare

Vem som helst kan bygga ett hus, men det krävs en duktig hantverkare för att det ska bli rätt. Så varför skulle du som är hantverkare anlita ett företag som inte kan din bransch när du ska bygga en hemsida?

Vår filosofi är att man ska bygga hemsidor för det man är bäst på och i vårt fall är det just att bygga hemsidor för hantverkare och byggföretag. Vi anpassar våra hemsidor efter hantverkarens behov.

Varför en hemsida för hantverkare och byggföretag?

Vi har varit verksamma inom byggbranschen sedan 1984 och första hemsidan byggdes redan 1997. Kunskapen om att bygga väl fungerande hemsidor och förståelsen för byggnation, byggföretagens kunder och internet har gjort att vi fokuserar på det vi är bra på. Att bygga hemsidor för hantverkare och företag inom byggbranschen. Vi har byggt hemsidor till allt från små hantverksföretag till större byggföretag.

Kombinationen av förståelsen för byggbranschen, hur byggbranschen fungerar, för företagets kunder och hur man kan integrera sökmotoroptimering redan från början, har gjort vår kunskap intressant för våra hantverksföretag. Vi har skapat många långsiktiga samarbeten som givit många av våra kunder bra positioner på Internet och många nya kunder.

Vad ingår i hemsidan?

Internet och den digitala marknaden utvecklas väldigt snabbt, vilket innebär att hantverksföretag idag måste förnya sig för att hänga med i den digitala världen.

Därför är det viktigt att välja ett webbföretag som kan hantverkarens marknad så att utvecklingen av företagets hemsida och löpande underhåll fortsätter att följa företagets inriktning och kompetens. Det är också viktigt att inte bara skapa en professionell hemsida utan också en mobilanpassad hemsida, en så kallad responsiv hemsida som fungerar på alla olika typer av skärmar.

Som kund får du en lösning som inkluderar strategi, projektledning, design, och löpande underhåll. Du kan antingen sköta det själv eller låta oss hjälpa dig, så att du kan fokusera på din verksamhet och det du är bra på.

Våra 4 sätt att lyckas med hemsidan för ditt byggföretag

1. Vi kan redan byggbranschen men vi måste ändå intervjua dig som företagare för att förstå din byggverksamhet, din affärsstrategi och om du har några specifika önskemål på företagets hemsida.

2. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig att komma upp i sökmotorerna  genomför vi en sökordsanalys som tillsammans med intervjun ligger till grund för den strategi som vi lägger på företagets nya hemsida och sökmotoroptimering.

3. Vi använder inga kostsamma designteam utan hjälper dig att hitta en lösning för en mobilanpassad design som gör att din hemsida ser bra ut och anpassas för stationära och bärbara datorer, mobiltelefon och läsplattor.

4. Behöver du hjälp med texter och bilder kan vi erbjuda hjälp och kostnadseffektiva lösningar. Med vår kunskap kan vi hjälpa dig att göra din hemsida lättare att hitta i sökmotorer och mer intressant för potentiella kunder.

Behöver du hjälp med en hemsida för ditt byggföretag?

Vill du veta mer eller kanske är intresserad av en hemsida för ditt företag som är mobilanpassad? Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt företag.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

[contact-form-7 id=”3565″ title=”Kontaktformuläret”]